Your browser does not support JavaScript!
امروز: شنبه مورخ 1403/08/26

شرکت صنایع چوبی عرب

طراحی خود را به ما بسپارید ...

 


چوب

چوب به عنوان یکی از مهمترین مصالح ساختمانی از قدیم مورد استفاده قرار می­­گرفته و در حال حاضر نیز به صورت چوب ماسیو، کاغذ، مقوا، فیبر، نئوپان، تخته لایه، چوب ضربه ای و... در همه رشته­­ ها کاربرد دارد. به طوری که می­­توان گفت بسیاری از فعالیت های روزمره زندگی، بدون وجود چوب امکان پذیر نیست. چوب با داشتن خواص منحصر به فرد خود، ماده­­ بسیار مناسبی برای ساختمان سازی است و یقینا اولین ماده­ ای است که انسان از آن برای ایجاد سرپناه استفاده کرد. امروزه در برخی از کشورهای جهان، ساختمان هایی که تماما از چوب ساخته شده ­­اند بسیارند و با اینکه عمر بعضی از آنها به بیش از 300 سال می­­رسد هنوز سالم و قابل استفاده­­ اند. این موضوع به خوبی نشان می­­دهد که در صورت استفاده صحیح از چوب، دوام آن کمتر از مصالح ساختمانی دیگر نیست.

 

 

سازه ­­های چوبی به دلیل اینکه چوب خود یک جاندار بوده باعث آرامش بیشتری در انسان می­­شوند و زندگی در این ساختمان­­ ها از لحاظ روانی برای انسان مناسب­­تر است. برای ساخت و سازهای چوبی باید جنگل­­ها را از بین برد و درخت­­ها را برید ولی یک راه برای این مشکل وجود دارد و آن هم اینکه به ازای بریدن هر درخت یک درخت بکاریم. در واقع می­­توان با ساخت جنگل­­های مصنوعی از آلودگی کارخانه ­­های تولید فولاد و بتن جلوگیری­­ کرد. از جنبه معماری می توان گفت که خانه­­­ های چوبی باعث زیبایی شهرها می­شوند و رنگ و بوی خاصی به آن می­­دهند و در زندگی و روابط اجتماعی انسان نقش بسزایی دارند. در ساخت و سازهای چوبی نیاز به تخصص­­ های متعدد نیست و این کار درصد خطا را در حین ساخت و ساز کم می­­کند.

 

 

 

تعریف چوب :
چوب از مصالح ساختمانی است که مستقیما از درخت بدست می آید(چوب طبیعی) یا اینکه از خرده چوب ها، سرشاخه ها و ضایعات کشاورزی به همراه چسب های مخصوص طی فرایندهای خاص تولید می­­شوند(چوب های ساختگی یا تخته های مرکب)  و در ساختمان به صورت تیر، ستون، خرپا، نماسازی و کف­­سازی به مصرف رسیده و در کارهای کمکی مانند قالب­­ بندی و داربست به کار می­­رود. بخش عمده چوب را ترکیبات هیدرات­های کربن تشکیل می­­دهد. درخت­­ها با جذب هوا و آب و مواد معدنی از زمین، این ترکیبات کربوهیدراتی را ساخته، در بافت­­های خود ذخیره می­­کنند.

 

رطوبت چوب :
چوب رطوبت جذب می­­کند و این از معایب چوب می­­باشد. اگر بتوانیم رطوبت چوب را در کمتر از 20 درصد نگه داریم، قارچ ها روی چوب تاثیری نخواهند داشت .درواقع رطوبت در چوب باعث می­­شود که روی چوب قارچ هایی رشد کنند. همچنین این رطوبت باعث واکشیدگی (تورم چوب) و همکشیدگی (جمع شدن چوب به دلیل از دست دادن رطوبت) می­­شود.